1מבשלים את רצועות הסויה בסיר קטן עם חצי מכמות היין, עד שכל הנוזלים מתאדים.
2מחממים חצי מכמות השמן בסיר רחב ושטוח וצורבים את רצועות הסויה עד שהן משחימות יפה. מוסיפים את קוביות הגזר, הבצל, הסלרי, הפטריות, השום, הרוזמרין, התבלינים ויתר השמן, וממשיכים לטגן בחום גבוה עד שהכל משחים יפה.
3מוסיפים לסיר את כוס היין הנוספת, המים והסילאן, מגרדים את תחתית הסיר מכל המשקעים וממשיכים לבשל עד לצמצום והסמכת הנוזלים.
4מפזרים מעל התבשיל את טבעות הבצל הירוק, ומגישים. מומלץ להגיש לצד אורז או תפוחי אדמה אפויים.
המנה היא חלק מהתפריט הטבעוני החדש של רשתקפה לנדוור.
>> 10 רעיונות לממתקים ביתיים שישדרגו את משלוח המנות שלכם
>> והמון מתכונים לאוזני המן
>> בקטע של מאפים? בואו לבייקרי שלנו!