1מערבבים את כל חומרי הבצק במיקסר עם וו גיטרה במהירות אטית, עד לקבלת בצק אחיד, גמיש ומעט דביק. מניחים כשעה במקרר להתייצבות.
2מערבבים את כל חומרי המלית למעט הפקאנים. מוסיפים את הפקאנים ומערבבים שוב.
3מקמחים את משטח העבודה היטב (הכי טוב בקמח אורז מלא), מרדדים את הבצק לעובי 3 מ"מ וקורצים עיגולים. מניחים במרכז כל עיגול מעט מהמלית ומקפלים לצורת משולש. שימו לב, הבצק נטול הגלוטן פחות נוח לעבודה, והקיפול דורש קצת יותר סבלנות.
4מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות כ-15 דקות ב-150 מעלות. מצננים ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>>> כל המתכונים לאוזני המן