סופגניות של אידלסון 10סופגניות טעימות וקלות להכנה, כמו שעושים אותן באידלסון 10![]()
צילום: אנטולי מיכאלו, אידלסון 10
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 בקערת מיקסר עם וו לישה שמים את החלב (בטמפרטורת החדר), השמרים והסוכר ומתחילים בתהליך הלישה.מוסיפים את החלמונים, גרידת הלימון ותמצית הווניל וממשיכים לתהליך. 2 מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שמתחיל להתהוות בצק, מוסיפים את החמאה החתוכה מראש לקוביות קטנות, מוסיפים את המלח ולשים עד שהחמאה נבלעת לתוך הבצק. 3 עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומניחים במקום חמים. ברגע שהבצק הכפיל את נפחו מוציאים מהקערה את הבצק ומחלקים לגושים קטנים של 55-60 גרם. 4 כל גוש מכדררים לעיגול עד שמקבלים כדור חלק לגמרי. שמים את הכדורים (סופגניות) על משטח עם נייר אפייה משומן. 5 עוטפים את המשטח במגבת ומחכים לתפיחה של הסופגניות, עד שהן מכפילות את גודלן. 6 בסיר עם שמן עמוק מטגנים כל סופגנייה עד שמקבלים מכל צד צבע זהוב כהה. 7 ממלאים כל סופגנייה במילוי שרוצים (ריבה/ נוטלה/ ריבת חלב) ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |