mako
פרסומת

הגיע הזמן להודות: שניצל הוא מאכל האלים

דק, עבה, עוף או בקר – לא משנה באיזו צורה השניצל מגיע, הוא מיד יהיה אצלנו בבטן בעונג. לא סתם איתיאלה היאט ממאסטר שף בחרה להכין אותו במשימת ההדחה, כי שניצל טוב באמת - קשה לנצח. אז קבלו כמה מתכונים לשניצלים מושלמים בכל הצורות ועם המון הפתעות. אנחנו כבר מדמיינים את הקראנצ'יות שבביס

מור מלקר
פורסם:
הקישור הועתק
שניצל וינאי - איתיאלה היאט
שניצל וינאי וסלט עלים חריפים של איתיאלה היאט | צילום: נתנאל ישראל, מתוך "מאסטר שף"

אם גם לכם נוזל ריר בכל פעם שאתם רואים או שומעים את המילה 'שניצל', אתם לא לבד. שניצל חם שיוצא מהשמן הוא התגלמות כל הטוב בעולם הזה, עד כדי כך שאם היינו צריכים לאכול מאכל אחד כל החיים – היינו בוחרים בשניצל. גם איתיאלה היאט ממאסטר שף (מוצ"ש אחרי החדשות, קשת 12) בחרה בדרך הבטוחה שהצילה אותה מהדחה, ואין זה פלא, בסופו של דבר היא מצאה את עצמה במרפסת. שניצל עוף או בקר יכול לבוא בכל מיני צורות, טעמים וציפויים מפתיעים - אז קבלו כמה מתכונים שיגרמו לילדים שלכם להשתגע מאושר.

שניצלונים עם ביסלי

זו אולי אחת ההמצאות הכי גאוניות של המאה ה-21, שהילדים שלכם, וגם אתם, תעופו עליה. שניצלונים בציפוי ביסלי מרוסק – אם זה לא מאכל האלים, אז מה כן?

שניצל ביסלי
שניצל ביסלי | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל

שניצל בציפוי בייגלה

אם אתם עדיין נדהמים מהשניצלונים עם הביסלי, קבלו את השניצלים בציפוי בייגלה – פריכים, קריספיים ומושלמים, שמשדרגים לכם את הארוחה ויעלו לכם את סף העונג לרף חדש.

שניצל בציפוי בייגלה, רון יוחננוב
שניצל בציפוי בייגלה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

שניצל בציפוי תפוצ'יפס

ועוד חטיף אהוב שמצליח לשדרג את הכל - תפוצ'יפס. לקראת פסח הקרב ובא, קבלו שניצל בציפוי כשר לפסח – פריך, מתובל וממכר. אבל אל תטעו, כל הקונוטציות שמגיעות עם המושג 'כשר לפסח' לא חלות על השניצל הזה, כי אותו אתם תרצו לאכול כל השנה.

שניצל בציפוי תפוצ'יפס
שניצל בציפוי תפוצ'יפס | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
פרסומת

שניצל ממולא פירה

אוהבים פירה לצד השניצל? עכשיו קבלו אותם יחד במתכון של עמיחי שרפשטיין ממאסטר שף, שיגרום לכם ללקק את האצבעות ולהרגיש במסעדת גורמה. אמנם זה דורש קצת יותר עבודה, אבל התוצאה לגמרי שווה את זה.

שניצל ממולא בפירה
שניצל ממולא בפירה | צילום: נמרוד סונדרס, מאסטר שף

כדורי שניצל

למה מגיע לנו כל הטוב הזה? נראה לנו שהגענו לפסגה הקולינרית של חיינו – לא צריכים מאכלים פלצנים שמכסים רק 1% משטחה של הצלחת, תנו לנו כדורי שניצל ואנחנו מאושרים. לא מאמינים לנו? תנסו בבית ותראו איך הילדים שלכם מגיבים.

כדורי השניצל של מיס פטל
כדורי שניצל | צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל

שניצלונים משודרגים של אהרוני

שילוב המילים שניצלונים + אהרוני אומר הכל. יש לנו הרגשה שאנחנו לא צריכים להרחיב, אבל בכל זאת נאמר כמה מילים: ישראל אהרוני משדרג את שניצלים הרגילים עם בלילת נאגטס ועליה פירורי לחם, והתוצאה? אלוהית. שניצלים פריכים, עסיסיים וכל כך טעימים. תעשו לנו משלוח?

פרסומת
שניצלונים משודרגים
שניצלונים משודרגים | צילום: Fanfo, ShutterStock

שניצל כף בציפוי פריך

אם אתם מחובבי שניצל הבקר, קבלו מתכון שיעיף לכם את הפוני. שניצל כף בקר (החלק האחורי של הפרה) שמכינים בכלום זמן, וברגע הוא כבר לא נשאר בצלחת. אל תשכחו לפרוס את הבשר נגד כיוון הסיבים, ולטגן כל פעם שניצל אחד. בתאבון.

שניצל כף בציפוי פריך
שניצל כף בציפוי פריך | צילום: בבושקה הפקות, mako