אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

שניצל בציפוי בייגלה

אחרי שאכלנו שניצל מצופה בביסלי, זה רק הגיוני שנעבור לחטיף הפריך הבא, לא? הבונוס: קריספיות שלא דמיינתם

|mako אוכל| פורסם07:00
שניצל בציפוי בייגלה, רון יוחננוב (צילום: רון יוחננוב, mako אוכל)
צילום: רון יוחננוב, mako אוכל
Rating:4.2153reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 ק״ג חזה עוף, פרוס דק

לבלילה:

  • 2 ביצים
  • 2 שיני שום כתושות
  • כף חרדל
  • מלח
  • פלפל שחור

לציפוי:

  • שקית בייגלה (מכל סוג שאוהבים, אפשר גם בטעמים ועם תוספות)
  • כפית גדושה אבקת שום

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה גדולה את כל מצרכי הבלילה. מוסיפים את העוף ומערבבים. מכסים את הקערה עם העוף המושרה בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות.

2טוחנים במעבד מזון בייגלה ואבקת שום, עד לקבלת מרקם פירורי.

שניצל בציפוי בייגלה - בייגלה טחון עם אבקת שוםשניצל בציפוי בייגלה - בייגלה טחון עם אבקת שום|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלשניצל בציפוי בייגלה - כל המרכיביםשניצל בציפוי בייגלה - כל המרכיבים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

3מוציאים את העוף המהמקרר.

4מעבירים את תערובת הבייגלה לצלחת שטוחה, טובלים בה את העוף ומצפים אותו מכל הצדדים.

5מחממים שמן במחבת ומטגנים כל עוף מכל צד הזהבה. מגישים עם לימון וזוללים.

* אם לא רוצים לטגן, אפשר גם לאפות בחום של 180 מעלות, כ15-20 דקות.

שניצל בציפוי בייגלהשניצל בציפוי בייגלה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל

רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב".

לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il