
שניצל בציפוי בייגלהאחרי שאכלנו שניצל מצופה בביסלי, זה רק הגיוני שנעבור לחטיף הפריך הבא, לא? הבונוס: קריספיות שלא דמיינתם![]() צילום: רון יוחננוב, mako אוכל |
המצרכים :
לבלילה:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה גדולה את כל מצרכי הבלילה. מוסיפים את העוף ומערבבים. מכסים את הקערה עם העוף המושרה בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות. 2טוחנים במעבד מזון בייגלה ואבקת שום, עד לקבלת מרקם פירורי. שניצל בציפוי בייגלה - בייגלה טחון עם אבקת שום|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל שניצל בציפוי בייגלה - כל המרכיבים|צילום: רון יוחננוב, mako אוכל3מוציאים את העוף המהמקרר. 4מעבירים את תערובת הבייגלה לצלחת שטוחה, טובלים בה את העוף ומצפים אותו מכל הצדדים. 5מחממים שמן במחבת ומטגנים כל עוף מכל צד הזהבה. מגישים עם לימון וזוללים. * אם לא רוצים לטגן, אפשר גם לאפות בחום של 180 מעלות, כ15-20 דקות. שניצל בציפוי בייגלה|צילום: רון יוחננוב, mako אוכלרון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |