כדורי שניצללא יודעים מה קורה אצלכם במטבח, אבל אנחנו הכנו (ואכלנו) בשבועות האחרונים יותר שניצלים מאי פעם. למען הגיוון, היום נכין לבני הבית משהו חדש: כדורי שניצל בציפוי פריך מתובל בשומשום![]() צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל |
המצרכים :
לציפוי:
לטיגון:
אופן ההכנה:1מחממים שמן לטיגון עמוק. 2מערבבים עוף טחון עם בצל, פירורי לחם, שמן, מלח ופלפל. 3טורפים בקערה קטנה ביצה ומערבבים עם חרדל. 4בקערה נפרדת מערבבים פירורי לחם עם כורכום, פפריקה, כמון, שומשום, מלח ופלפל. בקרו בבלוג של שרית -Misspetel כדורי השניצל של מיס פטל|צילום: שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל4יוצרים מהעוף הטחון כדורים בעזרת הידיים, טובלים אותם בביצה ואז בקערת פירורי הלחם. 5מכניסים לשמן עמוק ומטגנים כ-5 דקות (אפשר בנגלות). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |