רוצים בכל זאת לפנק את השכנים? המתכונים הכי מומלצים לאוזני המן
נכון שפורים בלי חגיגות הוא לא פורים, ושבלי תחפושות ברחובות לא נשאר הרבה מרוח החג, אבל את החלק של משלוח המנות אתם בהחלט יכולים לקיים השנה, ואולי זה אפילו חשוב במיוחד הפעם, כשהמורל בהרבה בתים נושק לרצפה. אפילו רק אוזני המן - אבל שיהיו האוזניים הנכונות

הצעות למשלוחי מנות
השנים חולפות, התחכומים נערמים, ועדיין לא נמצאה אוזן ההמן שתשמח אותנו כמו אלה עם העדשים הצבעוניות. מה לעשות, הטריק הכי ישן בספר ממשיך לעבוד עלינו היטב. אז אם אתם במקרה שכנים שלנו - זה יכול להיות נחמד מאוד מצידכם.

באוזני המן, יודע כל מי שאכל אוזן המן או שתיים בחייו, המרקם הוא הפרמטר החשוב ביותר. הרי מה יש לו להציע, למאפה הזה, מלבד בצק חמאתי פריך וטעים (בסדר, קצת מילוי, אבל כולנו מכירים את היחסים. המילוי הוא מיעוט נרדף)? הרי אפילו אם תמלאו את אוזן ההמן שלכם במילוי הכי חלומי בעולם - אם הבצק לא יהיה פריך, או לחלופין יהיה מתפורר מדי - לא עשיתם בזה כלום. כל ההקדמה הזאת בשביל לשלוח אתכם למתכון הקלאסי של קרן אגם, לאוזני המן פריכות שנמסות בפה, ויש גם שתי הצעות למילוי.

רוצים לצייד את אוזני ההמן שלכם במראית עין משובבת, שתעזור להן לסובב ראשים? אנחנו מאוד בעד, וזאת הדרך לעשות את זה.
ומה עם הצליאקים שבינינו? להם לא מגיע ליהנות מאוזן המן כהלכתה? מגיע בהחלט, ועם המתכון הספציפי הזה הם ייהנו לא פחות מאוכלי קמח החיטה. רק שימו לב, מכיוון שהתערובות נטולות הגלוטן שונות מאוד זו מזו במרכיביהן - יכול להיות שתצטרכו לשחק קצת עם כמות הנוזלים. לבד מזה, מובטחת לכם הצלחה גם עם הקמח לל"ג הכי פשוט מהסופר.

אנחנו יודעים שאנחנו קודחים על העוגיות האלה ללא הרף, אבל מרשים לעצמנו לעשות את זה פעם אחת אחרונה ודי, כי פורים פה, והן הכי פשוטות בעולם, והן מקוריות, והן פריכות וטעימות ולא נופלות בכלום מאוזן ההמן הממוצעת. אצלנו הן חוסלו בערב אחד, רק אומרים.
שיהיה חג שקט וככל האפשר שמח.