
אוזני המן במילוי ממרח שוקולד-אגוזים וסוכריות צבעוניותאומרים שעדיף לא לערבב שמחה בשמחה, אבל כשנתקלנו במתכון הזה החלטנו לחשב שמחות מחדש. החג הכי צבעוני מקבל חיזוק מפתיע עם מתכון כיפי וטעים לאוזני המן מלאות בכל מה שמושחת וטוב. אתם עוד פה?נטלי לוין|mako אוכל| פורסם22/02/2107:23 ![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (25 מנות):
למילוי:
אופן ההכנה:1במעבד מזון עם להב פלדה שמים את הקמח, אבקת הסוכר, החמאה, מלח הווניל ומעבדים לתערובת פירורית. 2מוסיפים את החלמון וממשיכים לעבד עד שנוצרים גושי בצק גדולים. אם הבצק לא מתאחד – מוסיפים מעט חלב בהדרגה. >> מעדיפים מילוי אחר? הנהכל המתכונים שלנו לאוזני המן >> והנה הצעות למשלוחי מנות לבלוג של נטלי -עוגיו.נט 3מעבירים את גושי הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, מאחדים בידיים ומשטחים לצורת דיסקית. עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר כשעה. 4על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה בעובי 3-4 מ"מ. קורצים עיגולים בקוטר 7-8 ס"מ ומניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה. 5במרכז כל עיגול מניחים כמות של חצי כפית ממרח שוקולד אגוזים, מפזרים 3-4 סוכריות צבעוניות במרכז כל אוזן וסוגרים לצורת משולש. חשוב להדק את הקצוות היטב כדי שהאוזניים לא ייפתחו במהלך האפייה. 6מצננים במקפיא כחצי שעה לפני האפייה. 7מחממים תנור ל-180 מעלות. 8אופים במשך כ-15-20 דקות, או עד שהאוזניים מזהיבות בצורה אחידה. 9מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |