תבשיל קינואה עם תרד ופטריות

אחד המתכונים הכי מוצלחים שאנחנו מכירים עם קינואה, שבו היא חוברת לפטריות (גם טריות וגם מיובשות) ולעלי תרד טריים, שעוברים בישול קצר מאוד. מנה שכולה טוב טעם ובריאות, שגם תחזיק מעמד מעולה לארוחת הצהריים שלכם בעבודה ביום ראשון.

מתכון: תבשיל קינואה עם תרד ופטריות

עוף צלוי מושלם של רותם ליברזון (צילום: דן פרץ, מטבח אישי)
עוף צלוי מושלם של רותם ליברזון | צילום: דן פרץ, מטבח אישי

עוף צלוי מושלם

מתכון של רותם ליברזון שהוא פשוט ג'וקר - עדיין לא נמצא מישהו שחשב שהוא לא טעים, או שטעם ולא ביקש את המתכון. אז הנה המתכון, מוזמנים להעביר אותו הלאה ככל שתתבקשו. לא סתם מדובר באחד המתכונים הכי מבוקשים בבלוג שלה (ואגב, תפוחי האדמה כבר בפנים).

מתכון: עוף צלוי מושלם

סלט סלק חי (צילום: דניה ויינר, ארוחת ילדים, מיכל וקסמן, הוצאת ידיעות ספרים)
צילום: דניה ויינר, ארוחת ילדים, מיכל וקסמן, הוצאת ידיעות ספרים

סלט סלק חי

סלקים טריים, תפוחים חמצמצים, רוטב של חומץ, שמן זית וסילאן ותוספת קטנה של אגוזים, חמוציות ובצל ירוק. מבטיחים לכם שככה עדיין לא אכלתם סלק, ושמהיום תחשבו פעמיים לפני שאתם אוטומטית מבשלים או צולים אותו בתנור. סלק טרי זה הדבר.

מתכון: סלט סלק חי

עוגת לוטוס שכבות (צילום: קרן אגם, mako אוכל)
עוגת לוטוס שכבות | צילום: קרן אגם, mako אוכל

עוגת לוטוס שכבות

מתכון של קרן אגם שלא נולד פרווה אבל יכול לעבור התאמה בקלות. יש בה שכבות, בעוגה הזאת, אבל תסמכו על קרן אגם שאין כאן עבודה מיותרת מצידכם. והכיסוי היפה של העוגיות? קליל: פשוט מסדרים אותן מראש בתחתית התבנית.

מתכון: עוגת לוטוס שכבות

שבת שלום!