
המצרכים (4 מנות):
לרוטב
ניתן להוסיף
אופן ההכנה:1מקלפים את הסלקים, פורסים לפרוסות דקות וחותכים למקלות דקים. 2מקלפים את התפוחים וחותכים גם אותם למקלות. 3מערבבים את חומרי הרוטב ויוצקים על הסלקים והתפוחים. מוסיפים את האגוזים, החמוציות, הבצל והפטרוזיליה (אם משתמשים בהם) ומערבבים היטב. משהים כמה דקות לספיגת טעמים. • הולך מצוין עם גבינת גורגונזולה או גבינה כחולה איכותית אחרת ליד. • לא מומלץ לשמור במקרר. הסלט מאבד את פריכותו ומרקמו נהיה סמרטוטי. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!>> כל המתכונים לפסח ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |