סלט ניסואז (צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון)
ניסואז. התחלה יפהפייה לארוחה מעולה | צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון

סלט ניסואז

ארוחה שנפתחת עם כזאת צלחת צבעונית ויפה היא כבר ארוחה מוצלחת. אנחנו מכינים את הניסואז הזה בדרך כלל באמצע השבוע דווקא, אבל אז הוא משמש לנו ארוחת ערב שלמה. במצב רוח להשקיע? הכינו ניסואז אישי לכל אחד מהסועדים.

למתכון: סלט ניסואז

פאי רועים (צילום: Lilyana Vynogradova, Istock)
התפודים בילט אין בעיקרית. פאי רועים | צילום: Lilyana Vynogradova, Istock

פאי רועים

נכון, עדיין אין כאן חורף אמיתי, אבל מי קבע שבשר טחון מתובל ושכבה (יפה!) של פירה שייכים דווקא לחורף? אנחנו את פאי הרועים הזה אוהבים כל השנה, ובעיקר אנחנו מתים על זה שהתפודים הם כבר בילט אין במנה הבשרית.

למתכון: פאי רועים

חסה (צילום: Ekaterina Kondratova / Shutterstock)
מכל המפונפנים, מצב שזה הולך להיות סלט החסה הקבוע שלכם | צילום: Ekaterina Kondratova / Shutterstock

סלט חסה פשוט

בדרך כלל אנחנו משוויצים בסלטי החסה שלנו על מרכיביהם הרבים והמיוחדים. בסלט הזה אנחנו משוויצים דווקא בגלל מיעוט המרכיבים שבו, שהוא בבחינת מעט המחזיק את המרובה: פשוט עלי חסה (טוב, גם קצת רוקט, בקטנה), ועליהם רוטב ויניגרט הכי בסיסי שיש. תאמינו לנו, ליד פאי רועים זה בדיוק הסלט שאתם רוצים. 

למתכון: סלט חסה פשוט

מאפינס קלמנטינות

כל פירות ההדר היפים האלה, מישהו חייב להכין מהם משהו! אז השבוע המישהו הזה יהיה אנחנו, והמשהו - מאפינס קלמנטינות, על פי מתכון של נטלי לוין המצוינת, שיגוונו את עוגת התפוזים הקבועה.

למתכון: מאפינס קלמנטינות

מאפינס קלמנטינות, קוקוס ושקדים פרווה (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
מאפינס קלמנטינות. כי כמה עוגת תפוזים אפשר לאכול | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל