סלט ניסואזשי-לי ליפא מלמדת איך להכין בבית סלט ניסואז, ממש כמו במסעדה. כמה שלבים פשוטים ויש לכם סלט שהוא ארוחה מלאה וצבעוניתשי-לי ליפא|מתכון לחיסכון| פורסם12/09/1710:06 ![]() צילום: אפיק גבאי, מתכון לחיסכון |
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מבשלים את תפוחי האדמה: מניחים את תפוחי האדמה בסיר, ממלאים במים עד גובה של 3 ס"מ מעליהם, מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-20 דקות עד שתפוחי האדמה רכים אך עדיין מוצקים. מסננים היטב ומצננים. 2בינתיים מבשלים את הביצים: מכניסים את הביצים בזהירות לסיר מים רותחים ומבשלים 7 דקות עד שהן מבושלות אבל החלמון עדיין רך. שוטפים במים קרים, קולפים וחותכים לרבעים. 3חולטים את השעועית: מביאים מים לרתיחה בסיר גדול וחולטים את השעועית 4-3 דקות. מעבירים למי קרח לעצירת הבישול ושמירה על הצבע הירוק. מסננים. 4מרכיבים את הסלט: חוצים את תפוחי האדמה ומסדרים בצלחת הגשה. מוסיפים עגבניות, זיתים, אנשובי, שעועית, ביצים, טונה וצלפים בצלחת. 5מערבבים היטב את חומרי הרוטב, יוצקים על הסלט ומגישים מיד. תגיות:ניסואז ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |