
המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2בקערת מיקסר מקציפים יחד במהירות גבוהה ביצים, סוכר, תמצית וניל, מלח וגרידת קלמנטינות עד שמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית מאוד. 3בקערה קטנה מערבבים יחד מיץ קלמנטינות ושמן. יוצקים אל תוך תערובת הביצים המוקצפות בזרם דק, כאשר ממשיכים בהקצפה במהירות בינונית. 4לאחר שהתערובת אחידה מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה. מוסיפים שקדים טחונים וקוקוס ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן עד שמתקבלת תערובת אחידה. 5יוצקים את הבלילה לעטרות נייר קשיחות ואופים במשך כ-12-18 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז כל מאפין יוצא עם פירורים לחים. 6מצננים לטמפרטורת החדר ומגישים. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו פונדנט שוקולד עם אגוזים![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |