אצבעות שניצל דג

את שניצלי הדג האלה אנחנו ממליצים לכם לטגן בשמן ולא לאפות בתנור, לא כי אנחנו מעדיפים אוכל מטוגן (נו ברור שאנחנו מעדיפים אוכל מטוגן) אלא כי בגרסה המטוגנת אין שום סיכוי שמישהו בבית יצליח לעמוד בפניהם. הציפוי, אם תהיתם, כולל פירורי לחם וביסלי בצל כתוש, אז ההתמכרות מובטחת. גם שלכם.

מתכון: אצבעות שניצל דג

לזניה דפי אורז (צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako)
לזניה דפי אורז | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako

לזניה מדפי אורז 

חשבתם ששגעון דפי האורז מאחורינו? מה פתאום. הוא עדיין איתנו, והוא כנראה ימשיך ללוות אותנו עד שנמצא את הכוכב נטול הגלוטן הבא, אם יש כזה. הלזניה הזאת מורכבת משכבות של דפי אורז, רוטב שמבשלים לבד (או מתעצלים וקונים מוכן) ותערובת של גבינות: קוטג', צהובה, בולגרית וקצת שמנת מתוקה ופרמזן. אם יש לכם תבנית בדיוק בצורה ובגודל של דפי האורז - הכי כיף.

מתכון: לזניה מדפי אורז

קציצות טונה

יש כל מיני סוגים של קציצות טונה, את אלה של רותם ליברזון אנחנו אוהבים כי הן אוחזות בתוכן את מהות הכריך התוניסאי כולו, והכל בזכות הנוכחות של ממרח לימון כבוש וקצת אריסה. בהזדמנות אנחנו צריכים לנסות את השילוב הזה גם בקציצות רגילות. 

מתכון: קציצות טונה

קציצות טונה ולימון כבוש, רותם ליברזון (צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako)
קציצות טונה ולימון כבוש, רותם ליברזון | צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako

בתיאבון!