אוכל
אוכל

קציצות טונה

אם עדיין לא נחשפתם לעולמן המופלא של קציצות הטונה, אנחנו ממש ממליצים לכם לעשות ספתח עם המתכון הזה. העבודה סמלית בלבד, והתוצאה - כמו קפסולה של כריך תוניסאי מושקע. יחסי עלות-תועלת שכאלה לא מוצאים בכל יום

|אוכל טוב, mako| פורסם09:18
קציצות טונה (צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako)
צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako
Rating:4.696reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • קופסת טונה בשמן זית (160 גרם), מסוננת
  • חצי בצל לבן, קצוץ דק
  • חופן עלי כוסברה או פטרוזיליה, קצוצים דק
  • 2 ביצים
  • חצי כוס פירורי לחם
  • כפית גדושה ממרח לימונים כבוש
  • חצי כפית אריסה (לא חובה)
  • חצי כפית מלח

לטיגון ולהגשה:

  • שמן חצי עמוק
  • פלחי לימון

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל המרכיבים.

2יוצרים כ-8 קציצות ומטגנים בשמן חצי עמוק עד השחמה משני הצדדים.

3מגישים מיד (מומלץ עם פלח לימון).

קציצות טונה ולימון כבוש, רותם ליברזוןקציצות טונה ולימון כבוש, רותם ליברזון|צילום: רותם ליברזון, אוכל טוב, mako

>> לבלוג של רותם ליברזון

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

** לגרסה אפויה: מחממים תנור ל-200 מעלות. משמנים נייר אפייה ומסדרים את הקציצות. משמנים גם מלמעלה. אופים עד שהקציצות משחימות מצד אחד, כרבע שעה, הופכים ואופים עד שמשחימות מהצד השני - כ-5 דקות.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il