
המצרכים (6 מנות):לציפוי (לתבנית מרובעת בגודל 22 או 6 כלים אישיים):
לפירות:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית בחמאה רכה / מומסת. 2מניחים קמח, קוואקר וסוכר במעבד מזון ומעבדים במשך כמה שניות. 3מוסיפים קוביות חמאה קרה בהדרגה ומעבדים עד לקבלת פירורים. נמנעים מלהפוך את התערובת לבצק. 4מוסיפים למיכל את שבבי השקדים ומערבבים בעזרת כף או ביד (לא מרסקים את שבבי השקדים). 5בקערה בינונית מערבבים בעדינות קוביות תפוחי עץ, פטל קפוא, ברנדי וסוכר חום בהיר. מעבירים לתבנית המשומנת. 6מפזרים את התערובת הפירורית מעל הפירות ומכניסים לתנור. אופים במשך 35 דקות (כלים אישיים אופים במשך 15 דקות) או עד שהפירורים מזהיבים היטב. מוציאים, מצננים כרבע שעה ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() | בישול עם קוואקר |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |