אוכל
אוכל
מעדן בריאות. סטיילינג: דלית רוסו

קורן דוג סופר טעים

תאמינו או לא, מצאנו דרך לשדרג את הנקניקיות מבחינה תזונתית, ועל הדרך לעשות אותן אפילו יותר טעימות וכיפיות. אתם איתנו?

|mako אוכל| פורסם14:28
קורנדוג סופר טעים (צילום: מאיר קוקבוק, mako אוכל)
צילום: מאיר קוקבוק, mako אוכל
Rating:4.218reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • חבילת נקניקיות הודו מובחרות
  • 1 כוס קמח תירס (פולנטה)
  • 1 כוס קוואקר
  • 1 ביצה
  • 1 כוס בירה קרה
  • 1 כף חרדל

אופן ההכנה:

1טוחנים את קמח התירס והקוואקר במעבד מזון או בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם דק (זה לוקח כדקה), ומעבירים לקערה.

2מוסיפים את הביצה, הבירה והחרדל ובוחשים היטב עד לקבלת מרקם חלק ככל האפשר.

3חותכים את הנקניקיות לחצי ונועצים בכל חצי נקניקייה קיסם מעץ. מכניסים את הנקניקיות לקערה כך שיהיו מכוסות לחלוטין..

4עכשיו צריך לבחור אם רוצים לטגן את הנקניקיות או לאפות אותן. לטיגון: מחממים שמן עמוק ומכניסים את הנקניקיות עם הקיסמים. מטגנים משני הצדדים ומוציאים לספיגת עודפי שמן. לאפייה: מסדרים את הנקניקיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן, ואופים ב-170 מעלות 7 דקות. הופכים את הנקניקיות, מברישים את הצד העליון במעט שמן ואופים 7 דקות נוספות.

5מגישים עם חרדל וקטשופ.

* בקרו בבלוג של מאירקוקבוק -ביסטייל

>> בשבוע שעבר הכנו פשטידות כרובית וברוקולי מעולות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il