אוכל
אוכל

דגים בכרישה ופלפלים

מנה עשירה ומזינה, מצוינת לארוחת צהריים מהירה או ארוחת ערב משפחתית

|| פורסם13:50
דגים בכרישה ופלפלים מיכל צפיר (צילום: תומר ושחר צלמים)
צילום: תומר ושחר צלמים
Rating:512reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 6 נתחי דג סלמון או דניס
  • 2 כרישות, פרוסות
  • 4 פלפלים אדומים, חתוכים לרצועות
  • 5 לימונים, פרוסים
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • צרור כוסברה

אופן ההכנה:

1מסדרים במחבת עמוקה את פרוסות הכרישה ורצועות הפלפלים.

2מסדרים עליהן את פרוסות הלימון, ומפזרים את השום והכוסברה. מכסים את המחבת ומניחים להתבשל כ-20 דקות. מסדרים מלמעלה את דגים, מכסים ומבשלים 20 דקות נוספות (שהדג יהיה רך אך לא יתייבש). מגישים מיד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il