אוכל
אוכל

במיה של קיץ

תבשיל במיה קליל, פשוט להכנה ומזין, מומלץ להגשה עם אורז בסמטי מלא

|mako אוכל| פורסם18:01
במיה של קיץ (צילום: אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית , mako אוכל)
צילום: אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית , mako אוכל
Rating:4.417reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה ושלושת רבעי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • חצי קילו במיה
  • בצל גדול
  • כף שמן זית
  • 4 שיני שום
  • 4 עגבניות טריות
  • 2 פלפל קאיין טרי
  • כפית מלח גס אפור
  • כפית כורכום
  • כפית פלפל שחור
  • 2 כוסות מים
  • חצי כוס פטרוזיליה

אופן ההכנה:

1שוטפים היטב את הבמיה, קוטמים את הקצה של החיבור עם העלה, מניחים בתבנית שטוחה מעל מגבת ומייבשים כחצי שעה בשמש ישירה.

2קוצצים את הבצל ומאדים בסיר עם כף שמן זית עד שמזהיב. קוצצים את שיני השום ומוסיפים לסיר.

3קוצצים את העגבניות והפלפל לקוביות קטנות, ומוסיפים לבצל יחד עם התבלינים והמים. מערבבים ומבשלים חמש דקות.

4מוסיפים את הבמיה ומבשלים מכוסה 30 דקות. בחמש הדקות האחרונות מוסיפים את הפטרוזיליה.

5מומלץ להגיש עם אורז מלא בסמטי.

>> והנהמתכון לבמיה עגבניות!

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

* אביטל סבג, שפית ומומחית לרפואה טבעית, בעלתהמתחם לשינוי– מקום בו מתקיימים סדנאות, שיעורים ואירועים פרטים, מוציאה קבוצות לניקויי מיצים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il