מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מתכונים לאירוח

במיה ברוטב עגבניות

תוספת צמחונית נהדרת, שאפשר להגיש עם אורז או פירה

|מסעדת אלבאבור| פורסם16:08
במיה ברוטב עגבניות (צילום: hadasit, shutterstock)
צילום: hadasit, shutterstock

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (6 מנות):

  • 1 ק"ג במיה טרייה

  • 1 כוס שמן תירס
  • 2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 1/2 כפית מלח
  • 500 גרם עגבניות קצוצות

אופן ההכנה:

1מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל, השום והבמיה כ-5 דקות, מבלי שהבצל ישחים. ממליחים.

2מוסיפים את העגבניות (אפשר להוסיף כפית אחת של רסק עגבניות מקופסה להדגשת הצבע).

3מוסיפים לתבשיל מים עד כיסוי הבמיה ומנמיכים את הלהבה. מכסים ומבשלים חצי שעה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il