
במיה ברוטב עגבניותתוספת צמחונית נהדרת, שאפשר להגיש עם אורז או פירה![]() צילום: hadasit, shutterstock |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל, השום והבמיה כ-5 דקות, מבלי שהבצל ישחים. ממליחים. 2מוסיפים את העגבניות (אפשר להוסיף כפית אחת של רסק עגבניות מקופסה להדגשת הצבע). 3מוסיפים לתבשיל מים עד כיסוי הבמיה ומנמיכים את הלהבה. מכסים ומבשלים חצי שעה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |