אוכל
חוסאם עבאס

עבאס התחיל את דרכו במטבח של אמו, שלימדה אותו שכמעט ואין ירק שאין בו שימוש, והמפתח להצלחה הוא בחיבור של סוגים שונים של ירק ותבלינים. את דרכו המקצועית החל במסעדת טוטון הצרפתית ביפו, ממנה יצא אל דרכו העצמאית, במסעדה קטנה ביפו שנקראה עבאס. ב-1996 רכשה משפחת עבאס מבנה עתיק באום אל פאחם, שיפצה אותו, ופתחה בו מסעדה שנקראת אלבאבור, על שם טחנת הקמח שפעלה במקום בתקופת המנדט הבריטי. באלבאבור מתמחים במנות טלאים מסורתיות, במאפים ערביים מסורתיים ובשפע של קינוחים אותנטיים.