אוכל
אוכל
מתכוני בשר

קבב אל באבור

השף של מסעדת אל באבור חושף לראשונה את סוד הקבב שלו

|מסעדת אל באבור| פורסם12:37
קבב בטחינה וצנוברים2269 (תמונת AVI: שיעור פרטי1)
תמונת AVI: שיעור פרטי1
Rating:3.793reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 1 ק"ג בשר טחון מעורב (עגל וכבש)

  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1 צרור פטרוזיליה, קצוצה דק
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כפית אגוז מסקט טחון
  • 1/4 כוס צנוברים
  • 1 כוס טחינה מוכנה דלילה
  • 3/4 כוס שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:

1מערבבים בקערה את הבשר עם הבצל, הפטרוזיליה, התבלינים וחצי מכמות הצנוברים. יוצרים מהתערובת שנוצרת קציצות בגודל אצבע ומניחים על מגש. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).

2מחממים במחבת את השמן ומטגנים את יתר הצנוברים למשך כמה שניות. מוציאים ומניחים על נייר סופג.

3באותו שמן מטגנים את אצבעות הבשר במשך שתי דקות.

4מסדרים את קציצות הבשר זו ליד זו בתבנית שטוחה ויוצקים עליהם את הטחינה הדלילה. אופים כ-20 דקות. מוציאים ובוזקים את שאר הצנוברים המטוגנים.

* ב-22/7/10 תתקיים ב-4Chef בתל אביב כיתת אומן בהנחייתו של חוסאם עבאס

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il