אוכל
אוכל

סורבה אסאי של תחילתה של שנה

גלידה מפרי האסאי האקזוטי, כדי להתחיל שנה מתוקה כמו שצריך

|mako אוכל| פורסם19:22
סורבה אסאי של תחילתה של שנה (צילום: אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית , mako אוכל)
צילום: אביטל סבג חורש - מומחית לרפואה טבעית , mako אוכל
Rating:4.226reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (10 מנות):

  • בלנדר חזק עם מתקן של 2 ליטר
  • 2 מנגו בשלים
  • 4 בננות
  • כף שמן קוקוס
  • 2 חבילות אסאי
  • 20 קרחונים
  • כפית פולי קקאו טחונים אורגנים
  • חצי כוס קשיו טחונים גס
  • 2 כפות סירופ מייפל

אופן ההכנה:

1מסירים את קליפת המנגו והבננה.

2מוסיפים את כל המוצרים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

* אביטל סבג, שפית ומומחית לרפואה טבעית, בעלת המתחם לשינוי – מקום בו מתקיימים סדנאות, שיעורים ואירועים פרטים, מוציאה קבוצות לניקויי מיצים.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il