מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
מיונז

כריך טונה משודרג

רוצים לסגור ארוחת חופש גדול בלי לצאת מהבית? קבלו סנדוויץ' טונה ששם בכיס הקטן את אלה שאתם כבר מכירים, שיזכיר לכם שארוחה טובה לא חייבת להיות מונחת על צלחת

|mako אוכל| פורסם06:31
כריך טונה ועגבניות מיובשות (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

מרכיבים:

  • קופסת טונה בשמן, מסוננת
  • 4 עגבניות מיובשות, קצוצות
  • מלפפון חמוץ, קצוץ דק
  • 1 כף מיונז, או ממרח לסנדוויץ' בטעם צ'ילי
  • לחמניית צמה קלועה
  • חצי כפית אריסה
  • זיתים שחורים מגולענים, חתוכים לטבעות
  • צנונית, פרוסה דק

אופן ההכנה:

1מסננים את הטונה היטב מהשמן ומעבירים לקערה. מוסיפים את העגבניות המיובשות, המלפפון החמוץ והמיונז (או הממרח) ומערבבים היטב.

2חוצים את הלחמנייה ומעמיסים כמות נדיבה מהסלט. מורחים אריסה, מוסיפים את הזיתים ומסדרים את פרוסות הצנונית.

3סוגרים ומגישים מיד.

>> בפעם שעברה הכנו ביצים ממולאות עם הילדים

>> והנה ארטיקים שכיף וטעים להכין בחופש

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il