אוכל
אוכל
מיונז

סירות ביצים ממולאות

הילדים יצאו לחופש? זמן מעולה להכניס אותם למטבח עם המתכון הקליל והמקסים הזה. ביצים ממולאות שנראות כמו סירות ורק מחכות לקישוטים מיוחדים, ועוד טיפ מגניב שיהפוך את הביצה הקשה לשוס של הארוחה

|mako אוכל| פורסם10:58
סירות ביצים ממולאות (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:4.538reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 6 ביצים קשות
  • כף וחצי מיונז
  • חצי כפית ממרח אנשובי, חרדל דיז'ון או פסטו
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מבשלים את הביצים במים כ-10 דקות מזמן הרתיחה. מצננים במים קרים עד שהביצים קרות לגמרי.

2קולפים את הביצים הקשות, וחוצים אותן לאורך בסכין חדה. מוציאים את חצאי החלמונים בזהירות ומעבירים לקערה קטנה.

3מוסיפים לקערת החלמונים את המיונז ואת התוספת שבוחרים ומועכים היטב במזלג עד לקבלת משחה חלקה.

4מעבירים את תערובת החלמונים לשק זילוף עם צנתר כוכב, ומזלפים לתוך השקעים שבסירות החלבון (אל דאגה, אפשר גם פשוט לעשות את זה בכפית).

5מעטרים את סירות הביצים לפי הטעם והדמיון, ומגישים על מצה של חסה.

נשארו לכם ביצים והילדים משועממים? אתם מוזמנים להכין איתםכאלה:

חברים מביצים קשותחברים מביצים!|צילום: אסתי רותם, mako אוכל

>> בפעם שעברה התחרענו על כנפיים אפויות ברוטב חריף-מתוק

>> והנה הכריכים שיעשו לכם את סוף המונדיאל

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il