
המצרכים :
אופן ההכנה:1מבשלים את הביצים במים כ-10 דקות מזמן הרתיחה. מצננים במים קרים עד שהביצים קרות לגמרי. 2קולפים את הביצים הקשות, וחוצים אותן לאורך בסכין חדה. מוציאים את חצאי החלמונים בזהירות ומעבירים לקערה קטנה. 3מוסיפים לקערת החלמונים את המיונז ואת התוספת שבוחרים ומועכים היטב במזלג עד לקבלת משחה חלקה. 4מעבירים את תערובת החלמונים לשק זילוף עם צנתר כוכב, ומזלפים לתוך השקעים שבסירות החלבון (אל דאגה, אפשר גם פשוט לעשות את זה בכפית). 5מעטרים את סירות הביצים לפי הטעם והדמיון, ומגישים על מצה של חסה. נשארו לכם ביצים והילדים משועממים? אתם מוזמנים להכין איתםכאלה: חברים מביצים!|צילום: אסתי רותם, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |