מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

מתכונים מצולמים לשבועות עם אינה ממאסטר שף

אוכל

אוכל

נא להזין 2 תווים לפחות

סלט חסה, סלרי, תמרים ואגסים ברוטב יוגורט

אפילו ארוחה חלבית חייבת שיהיה בה איזה סלט, ואם אפשר שיהיו בו פירות - מה טוב

|טרה| פורסם15:00

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

לסלט:

  • 300 גר' עלי חסה אייסברג חתוכים גם
  • 4 גבעולים (ללא עלים) של סלרי קצוצים לפרוסות בעובי של 1 ס"מ
  • 4-5 תמרים מזן מג'הול קצוצים לקוביות בגודל 1 ס"מ
  • 2 אגסים גדולים קלופים וקצוצים לקוביות בגודל 1 ס"מ
  • 100 גר'גבינה (מומלץ 9% של מחלבות גד במבצע)צהובה חתוכה לקוביות קטנות של כ – 1/2 ס"מ על 1/2 ס"מ

לרוטב:

  • 1/2 כוס (125 מ"ל) יוגורט טבעי
  • 1 מיץ לימון סחוט טרי
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 1 שן שום כתושה
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1בקערה גדולה מערבבים את רכיבי הסלט. בצנצנת או קערה קטנה מערבבים היטב את חומרי הרוטב.

2לפני ההגשה יוצקים את הרוטב על גבי הסלט, ומערבבים היטב. מגישים מיד.

>> היכנסו למתחם מתכוני שבועות המלא, ותוכלו להשתתף בתחרות מתכונם נושאת פרסים!

* חן שוקרון היא בעלת הבלוגמתוקים שלי

* כלי המטבח באדיבותניופאן גורמה מנדרין, יבואנית קיצ'נאייד אקססוריסהלבשה:סטייל ריבר

>> רוצים טיפים לאפייה מוצלחת?

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il