
הכי מהיר שיש: פלפלים ממולאים גבינותארוחת הצהריים המושלמת לערב החג: קונים פלפלים קלויים בצנצנת, ממלאים בגבינות והופה לתנור. מתכון סופר-מגניב, שבו רוב העבודה נעשית בכלל בסופר![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
למילוי:
אופן ההכנה:1שוטפים בעדינות את הפלפלים ומניחים במסננת. 2מערבבים בקערה 3-4 כפות מהפנקו עם השום. 3בקערה נפרדת מערבבים ריקוטה, גבינה בולגרית, פרמזן, עירית, 2 כפות פנקו (ללא שום) ומעט מלח. 4מחממים תנור ל-180 מעלות. 5ממלאים את הפלפלים בעדינות בתערובת הגבינה. מפזרים על תבנית האפייה את פירורי הפנקו והשום, ומסדרים עליהם את הפלפלים. מניחים את ענפי התימין ואופים 15 דקות. * המוצרים באדיבותעדן טבע מרקט הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |