N12
פרסומת

הפלסטינים: זהו המחבל שביצע את פיגוע הדקירה בתל אביב

נור א-דין אבו חאשיה, בן 18 ממחנה הפליטים עסכר שליד שכם הוא המחבל שביצע את פיגוע הדקירה בתל אביב בו נפצע חייל צה"ל באורח אנוש. אבו חאשיה צולם בעבר אוחז בדגל המזוהה עם חמאס ונשא שלט עליו נכתב: ״אנחנו עם שמשתוקק למות כשם שאויבינו משתוקקים לחיות״

דיווח: קרובי המחבל מת"א נעצרו
הקישור הועתק
דיווח: קרובי המחבל מת"א נעצרו
מזוהה עם חמאס. המחבל בהפגנה

פני הטרור: הפלסטינים מדווחים כי המחבל שביצע את פיגוע הדקירה היום (שני) בתל אביב הוא נור א-דין אבו חאשיה, בן 18 ממחנה הפליטים עסכר הסמוך לשכם.

רוצים לקבל עדכונים נוספים? הצטרפו לחדשות 2 בפייסבוק

בתקופה האחרונה צולם אבו חאשיה כשהוא אוחז בשלט עליו נכתב: ״אנחנו עם שמשתוקק למות כשם שאויבינו משתוקקים לחיות״. המחבל צולם באחת ההפגנות שהתקיימו בגדה, כשהוא נושא את השלט וגם דגל ירוק המזוהה עם הרשימה של חמאס בפרלמנט הפלסטיני.

המחבל מפונה לאחר הפיגוע, אתמול
המחבל מפונה לבית החולים לאחר הפיגוע, היו
"אנחנו עם שמשתוקק למות"
"אנחנו עם שמשתוקק למות"



ובמקביל לפיגוע, קרא ראש הלשכה המדינית של חמאס, חאלד משעל, להמשך הלחימה בישראל: ״אין מקום לרגיעה נוכח המשך בניית ההתנחלויות והמאמצים לייהד את הר הבית ולטמא את מסגד אל-אקצא", אמר בריאיון לעיתון בקטאר. "נסכל את המזימה הזו- בראש ובראשונה בהתנגדות ובהמרצת העם הפלסטיני למרד נגד הכיבוש״.

גל טרור: כל העדכונים