mako
פרסומת

הטיקטוקר הקוריאני שעלה לישראל יונג פארק לוהק לסדרת נוער

כוכב הרשת שכבש את המדינה בסרטוני טעימות האוכל שלו, עושה את הצעד הבא בקריירה וקוטף תפקיד משחק ראשון בסדרת נוער חדשה - שבה, איך לא, הוא ימשיך להתעסק באוכל. פרסום ראשון

משה אבוטבול
פורסם:
יונג פארק
צילום: instagram
הקישור הועתק
  1. אם אתם חיים בטיקטוק - אין שום סיכוי שפספסתם את הפרצוף של יונג פארק. הקוריאני הכי ישראלי שיש, שהתחיל עם סרטוני טעימות אוכל שהפכו לוויראליים, עושה כעת את הצעד הגדול הבא שלו בקריירה. ל-makoz נודע כי הטיקטוקר לוהק לסדרת הדרמה החדשה לילדים ונוער, "מפונים" (ניקלודיאון לצופי yes).

    עקבו אחר ערוץ העדכונים שלנו בוואטסאפ!

  2. בסדרת החדשה (בהפקת ברון הפקות), פארק לא יצטרך להתרחק יותר מדי מסרטוני המזון המוכרים שלו, והוא צפוי לגלם את סיאן - טבח אסייתי מקריית שמונה שמפונה לקיבוץ והופך ליד ימינה של סבתא פאני.
  3. סיפור האהבה של יונג עם ישראל התחיל מסיפור אהבה - הוא הכיר את בת זוגו הישראלית, זלטה, כארבע שנים באינסטגרם. אחרי מערכת יחסים מרוחקת שנמשכה חצי שנה, יונג עלה לישראל סופית בינואר שעבר והשניים התחתנו. בקיץ הקודם כוכב הרשת קיבל רשמית את תעודת הזהות הישראלית שלו.

    זלטה ויונג פארק
    יונג ואשתו זלטה | צילום: @zlatapark_

  4. הטירוף סביב יונג התחיל כמעט במקרה, כשהשניים התחילו לצלם סרטונים פשוט כי אהבו את זה, ופתאום סרטון טעימות של מאכלים מקומיים הפך לוויראלי, במיוחד כשהוא מנסה לתת ביקורת בעברית ("ככה-ככה", טעים מאוד" ועוד). כיום עמוד הטיקטוק שלו ושל אשתו מחזיק בכ-98 אלף עוקבים, והסרטונים שלו גורפים מאות אלפי צפיות.

    @zlata_yongאחרי הרבה זמן.. יונגי ושאוורמה וחלפיניו זה שיפקה #יונגטועם #יונגי #שאוורמה #שאוורמהבלאפה #ישראל #קוריאה #tasty #internationalcouple #israel #israel #love #food #shawarma ♬ צליל מקורי - Zlata&Yong


  5. יונג יפגוש בקאסט את אייל לוי, גור עדן, ליהיא מבל ("אל עצמי"), אפרת בוימולד ועוד. עלילת הסדרה, שיצרו ליאור ירון, מיתר פרהט ומורן מרציאנו (שחוצה לראשונה את הקווים אל כס היוצר) בבימויה של עומר גולדמן, עוסקת באחת הסוגיות הרגישות והאקטואליות ביותר כיום בישראל - סיפורם של בני הנוער שפונו מבתיהם בצפון הארץ בעקבות מלחמת "חרבות ברזל". הסדרה מלווה את משפחת פרטוש שנעקרה מביתה שבקריית שמונה ועברה להתגורר בקיבוץ במרכז הארץ.