סלט בורגול  וסלק

סלט בצבע עז ומרשים שמתאים לארוחה חגיגית, לפיקניק או סתם כארוחה קלילה ומפנקת. יש בו בורגול, סלק שמעניק את הצבע העז, תפוחי עץ מזן קנזי שהוא קצת מתוק וקצת חמוץ ועוד הפתעות, והוא הכי טעים כשהוא מוגש בטמפרטורת החדר.  

למתכון סלט בורגול של רחלי קרוט>

סלט קינואה וזוקיני (צילום: דפני פתיחה)
צילום: דפני פתיחה

סלט קינואה וזוקיני

סלט ירוק ומרענן שהוא ארוחה שלמה הכוללת קוביות קטנות וטעימות של זוקיני שהוקפצו במעט שמן זית, לקט ירקות איטלקי שכל מה שצריך הוא לפתוח את האריזה ולהכניס לקערה, קינואה מבושלת ורכה, ולאיחוד כל הטוב הזה - רוטב קיסר. 

למתכון סלט קינואה וקוביות זוקיני>

סלט עדשים כתומות (צילום: אפרת ליכטנשטט)
צילום: אפרת ליכטנשטט

סלט עדשים כתומות

סלט כיפי, סופר קליל ומשביע, ומלא חלבון שמכינים צ'יק צ'ק מחמישה רכיבים בלבד, ומחסלים אפילו מהר יותר

למתכון סלט עדשים כתומות>

סלט קוסקוס מחיטה מלאה (צילום: בבושקה הפקות)
צילום: בבושקה הפקות

סלט קוסקוס והפתעות

סלט מהמם, עשיר ומרשים שיש בו מכל טובץ הבסיס הוא קוסקוס מחיטה מלאה, שאליו מצטרפים מיני ירוקים ואגוזים ומעל הכל חמוציות שמוסיפות עוד צבע וטעם.

למתכון סלט קוסקוס>

סלט פסטה של רחלי קרוט (צילום: רחלי קרוט)
צילום: רחלי קרוט

סלט פסטה

זלט פסטה קליל וכיפי ברוטב טחינה הדרים שהוא מנה משביעה, צבעונית וכיפית שניתנת לאינסוף גיוונים ושדרוגים. אפשר לבחור בכל סוג פסטה שאוהבים ולהוסיף, לשנות ולשדרג את הירקות והתוספות לפי טעמכם. 

למתכון סלט פסטה רחלי קרוט>

סלט קינואה ואנטיפסטי (צילום: דפני פתיחה)
צילום: דפני פתיחה

סלט קינואה ואנטיפסטי

סלט שמשלב בין ירקות קלויים בתנור לירקות טריים ורעננים, ורוטב טעים במיוחד שמאחד הכול. הסלרי תורם לקראנצ'ים נהדרים בכל ביס, וכל אלה יחד הופכים את הסלט הזה ללא רק יפה וצבעוני אלא גם למעדן אמיתי.

למתכון סלט קינואה ואנטיפסטי>

סלט עדשים ובטטה (צילום: דפני פתיחה)
צילום: דפני פתיחה

סלט עדשים שחורות ובטטה

עדשים שחורות ובטטה הן פשוט שילוב מנצח. העדשים השחורות לא דורשות השריייה מוקדמת או התעסקות ומתבשלות במהירות, בשילוב עם קוביות בטטה ירק והפתעות מתקבל סלט קליל, מזין ומשביע.

למתכון סלט עדשים שחורות ובטטה>