mako
פרסומת

לביבות תפוחים

חגים הם זמן מצויין לקצת נוסטלגיה, ולכבוד החנוכה יעל גולדמן בחרה להכין לביבות תוחי עץ מתוקות וקלילות שמזכירות לה את בית סבתא

יעל גולדמן
מגזין שופרסלבחסות שופרסל green
פורסם:
לביבות תפוחים של יעל גולדמן
צילום: יעל גולדמן
הקישור הועתק

  • 2 תפוחים
  • 1 ביצה אורגנית green
  • כוס ורבע קמח תופח
  • 1 גביע יוגורט green
  • 1/4 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות סוכר קוקוס
  • חופן צימוקים בהירים
  • 1 כפית קינמון
  • שמן לטיגון

להגשה

  • מייפל אורגני green
  • מעט שמנת חמוצה

  1.  מגררים למרקם גס תפוחים ירוקים לתוך קערה
  2. מוסיפים פנימה ביצה, וניל, יוגורט, צימוקים, סוכר וקינמון ומערבבים היטב
  3. מוסיפים לתערובת את הקמח התופח וטורפים היטב עד שהכל אחיד
  4. מטגנים שמן במחבת עד שהוא חם. מכניסים פנימה כף מהתערובת ומטגנים דקה מכל צד עד שמזהיב
  5. זוללים עם  סירופ מייפל ותלולית נדיבה של שמנת חמוצה