mako
פרסומת

אורז בחלב קוקוס עם ירקות וקשיו

תוספת מרשימה, טעימה וקלה להכנה, שיכולה לעמוד גם כמנה צמחונית בפני עצמה

מגזין שופרסלשופרסל green
פורסם:
אורז בחלב קוקוס עם ירקות וקשיו
צילום: בבושקה הפקות
הקישור הועתק

  • 1+1/2 כוסות אורז בסמטי מלא אורגני green

  • 1 חבילת שבבי גזר שטוף וחתוך פרש

  • 1 כפית צ'ילי כתוש במיכל

  • 1 פחית נוזל קוקוס אורגני green

  • 2 כוסות מים רותחים

  • 4 בצלי פנינה - קצוצים

  • 1 כפית זרעי כוסברה - טחונים

  • 3 כפות שמן קנולה מזוכך

  • 1 כפית מלח שולחן מעולה

  • 1 כוס אגוזי קשיו קלופים

להגשה:

  • כוס כוסברה

  1. בסיר סוטאז' מניחים את שמן הקנולה עם אגוזי הקשיו ומטגנים במשך כ-3 דקות
  2. מוסיפים את הבצלים הקצוצים, האורז והמלח ומערבבים
  3. מוסיפים את שבבי הגזר, הצ'ילי וזרעי הכוסברה הטחונים ומערבבים
  4. מוסיפים את 2 כוסות המים ואת פחית נוזל הקוקוס, מערבבים ומביאים לכדי רתיחה
  5. לאחר הרתיחה, מנמיכים את האש, ומבשלים בכיסוי חלקי במשך כ-25 דקות
  6. לאחר 25 דקות, מכבים את האש ומשאירים מכוסה במשך כ-5 דקות נוספות
  7. מפזרים כוסברה קצוצה מעל למנה ומגישים