קציצות כרובית משודרגות

מתכון כיפי במיוחד לאוהבי הכרובית, שבו הקציצות משודרגות במנת חלבון איכותי עם קינואה וטופו. התוצאה עסיסית וטעימה בצורה יוצאת דופן.

למתכון קציצות כרובית, טופו וקינואה>

קציצות טופו ברוטב עגבניות (צילום: בבושקה הפקות)
צילום: בבושקה הפקות

קציצות טופו ברוטב עגבניות

 קציצות ברוטב עגבניות הן קלאסיקה שתמיד מזכירה לנו טעמים של ילדות, במתכון הזה הן זכו לשדרוג עם רוטב פיקנטי שיהפוך אותן לאהובות גם על הגדולים. קלות להכנה, נטולות גלוטן ומרכיבות ארוחת צהריים מושלם עם אורז לבן או פירה לצידן.

למתכון קציצות טופו ברוטב פיקנטי>

לביבות טופו וקישואים (צילום: בבושקה הפקות)
צילום: בבושקה הפקות

קציצות קישוא וטופו

קציצות קישואים שאפשר לומר שהן אפילו סוג של לביבות, שחומות ועסיסיות, עשירות בירק ועם המון חלבון שמכינים הכי, אבל הכי בקלות.

למתכון לביבות טופו וקישואים>

המבורגר קינואה טבעוני (צילום: דניאל שכטר)
צילום: דניאל שכטר

המבורגר קינואה

גם המבורגר הוא סוג של קציצה, ואיזו קציצה עשירה זו – קציצת המבוגר ביתית עם המון חלבון בזכות השילוב של הקינואה והשעועית ועם טעם מטריף. מבחינתנו לגמרי אפשר לוותר על הלחמניה ולנשנש פשוט ככה.

למתכון המבורגר קינואה טבעוני>

קציצות עדשים של ירדן הראל (צילום: ירדן הראל)
צילום: ירדן הראל

קציצות ועדשים שחורות

מתכון פשוט וטעים שכל טבעוני חייב להכיר –  שילוב של עדשים שחורות וקינואה שיוצר חלבון מלא ואיכותי, המון ירק ותבלון מדוייק. כמה פשוט ככה טעים, תשאלו את ירדן.

למתכון קציצות עדשים של ירדן הראל>