איך מכינים קציצות טבעוניות? 5 מתכונים מנצחים
מה יותר כיף מלנשנש קציצה חמה שהרגע יצאה מהמחבת? לעשות את זה עם אפס רגשות אשמה! לכבוד חודש הטבעונות אספנו את המתכונים הכי מוצלחים לקציצות נימחות, עסיסיות וסופר טעימות, בלי רכיבים מן החי


קציצות כרובית משודרגות
מתכון כיפי במיוחד לאוהבי הכרובית, שבו הקציצות משודרגות במנת חלבון איכותי עם קינואה וטופו. התוצאה עסיסית וטעימה בצורה יוצאת דופן.

קציצות טופו ברוטב עגבניות
קציצות ברוטב עגבניות הן קלאסיקה שתמיד מזכירה לנו טעמים של ילדות, במתכון הזה הן זכו לשדרוג עם רוטב פיקנטי שיהפוך אותן לאהובות גם על הגדולים. קלות להכנה, נטולות גלוטן ומרכיבות ארוחת צהריים מושלם עם אורז לבן או פירה לצידן.

קציצות קישוא וטופו
קציצות קישואים שאפשר לומר שהן אפילו סוג של לביבות, שחומות ועסיסיות, עשירות בירק ועם המון חלבון שמכינים הכי, אבל הכי בקלות.

המבורגר קינואה
גם המבורגר הוא סוג של קציצה, ואיזו קציצה עשירה זו – קציצת המבוגר ביתית עם המון חלבון בזכות השילוב של הקינואה והשעועית ועם טעם מטריף. מבחינתנו לגמרי אפשר לוותר על הלחמניה ולנשנש פשוט ככה.

קציצות ועדשים שחורות
מתכון פשוט וטעים שכל טבעוני חייב להכיר – שילוב של עדשים שחורות וקינואה שיוצר חלבון מלא ואיכותי, המון ירק ותבלון מדוייק. כמה פשוט ככה טעים, תשאלו את ירדן.
