
מלבי פיסטוק טבעוני לפסח ובכלללא משנה כמה החברים ובני המשפחה שלכם מכינים מלבי מצוין - אף אחד לא יגיש מלבי כמו שלכם, באחריות. למה? כי אצלכם יהיה טאץ' של מחית פיסטוק, שיעשה את כל ההבדל כולו בטעם ובצבע. פרווה, טבעוני, כשר לפסח![]() צילום: ריטה גולדשטיין |
אם יש משהו שאנחנו משתמשים בו כל הזמן בבית זה קרם קוקוס - תוספת שנותנת בוסט כמעט לכל תבשיל גם בצבע לבן מהמם וגם במרקם עשיר, בלי הכובד שמאפיין את החברים החלביים כמו שמנת. גם הבסיס של המלבי בתמונה הוא קרם קוקוס. מכיוון שרציתי שיהיה אפילו יותר עשיר ומעניין הוספתי גם מחית פיסטוק, שנתנה להכל צבע ירוק מטריף והשתלבה מעולה עם הטעמים האחרים. מתכון קליל לפסח ולתמיד. המצרכים (6 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את הקורנפלור במים טוב טוב עד שאין גושים. מלבי פיסטוק טבעוני|צילום: ריטה גולדשטיין2מחממיםבסיר את קרם הקוקוס ומוסיפים את המים עם הקורנפלור.מערבבים במטרפה כל הזמן. מוסיפים את הסוכר (חשוב לא להפסיק לערבב) ומביאים לרתיחה עדינה. 3מוסיפים את חמאת הפיסטוק וממשיכים לערבב כל הזמן. ממשיכים לבשל כ-10 דקות על אש בינונית וטורפים כל הזמן מכל הכיוונים. התערובת תסמיך בזמן הזה, חשוב לוודא שהיא לא נדבקת לשולי הסיר או לתחתית. 4כשהתערובת סמיכה מאוד מורידים מהאש ומעבירים ל-6 כלי הגשה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לכמה שעות. 5לפני ההגשה מוסיפים כפית סירופ על כל מנה, וגם מעט ריבה, תותים טריים ופיסטוקים קצוצים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |