mako
פרסומת

ממרח טבעוני בטעם כבד

בין אתם קוראים לו כבד קצוץ, ממרח כבד או בכלל פאטה – מדובר באחד הממרחים היותר פופולאריים, שלרוב נמצאים על שולחן הפסח. בגרסה הטבעונית מככבת שעועית ולכן הוא כשר לאוכלי קטניות, אבל יככב אצלכם במטבח גם בשאר השנה

שיר סלעית
mako green
פורסם:
ממרח טבעוני בטעם כבד
צילום: שיר סלעית
הקישור הועתק

רכיבים:

  • 2 כוסות שעועית אדומה מבושלת (או משימורים)

  • 2 כפות שמן זית

  • 1 בצל מטוגן עם 1 כף שמן קנולה

  • 1 כוס אגוזי מלך

  • 1 כפית מלח

אופן ההכנה:

טוחנים הכל יחד, טועמים ומתקנים תיבול