ממרח טבעוני בטעם כבד
בין אתם קוראים לו כבד קצוץ, ממרח כבד או בכלל פאטה – מדובר באחד הממרחים היותר פופולאריים, שלרוב נמצאים על שולחן הפסח. בגרסה הטבעונית מככבת שעועית ולכן הוא כשר לאוכלי קטניות, אבל יככב אצלכם במטבח גם בשאר השנה
שיר סלעית
mako greenפורסם:

רכיבים:
-
2 כוסות שעועית אדומה מבושלת (או משימורים)
-
2 כפות שמן זית
-
1 בצל מטוגן עם 1 כף שמן קנולה
-
1 כוס אגוזי מלך
-
1 כפית מלח
אופן ההכנה:
טוחנים הכל יחד, טועמים ומתקנים תיבול
מצאתם טעות לשון?
