אוכל
מגזין סוף השבוע

שיעור בהתפתחות

שנתיים אחרי שביקר בנורמן ושנה אחרי הביקור במשייה, ביצה עלומה חוזר לבדוק האם משהו השתנה, ויש לו בשורות פחות טובות ובשורות ממש טובות: נורמן היא מסעדה יעילה, אבל משעממת ולא הרפתקנית, ומשייה? ובכן, מדובר במסעדה הכי טובה בישראל

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 01/12/16 09:10 
משייה - דלעת וריקוטה (צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב)
בשתי מילים: קינוח אדיר. דלעת וריקוטה במשייה | צילום: אנטולי מיכאלו, אוכל טוב
חברים
פעילות
המלצות