ביקורת מסעדות | אוכל טוב

אוכל

נורמן אימפריה

נורמן היא מסעדת עילית שמצליחה להתקיים בשני קצוות: היא חושבת על אירופה, ומממשת אותה בצורה מרשימה עם תפריט מהודק ומקצועיות חדה כתער, אבל לא מוותרת גם על הישראליוּת – בדמות פלפל חריף וגרגירי סומאק שממרידים את הריזוטו נגד מוצאו. אבל לפני הכל – נורמן היא מסעדה שיש בה כישרון קולינרי

מאת: ביצה עלומה | מגזין mako | פורסם 11/12/14 14:11 
מסעדת נורמן - פודינג לחם (צילום: נמרוד סונדרס ,אוכל טוב)
ברד פודינג. שקענו בתוכו בגרגרנות גדולה | צילום: נמרוד סונדרס
חברים
פעילות
המלצות