אוכל
מגזין סוף השבוע

הטאבון הלוהט

סנטה קתרינה, מסעדתו של תומר אגאי, בן טיפוחיו של חיים כהן, מצליחה להגיש אוכל מדויק בתמחור זול יחסית. חשבנו שנגיע למעוז ההיפסטרים התל אביבי - ובמקום זה גילינו מסעדה צנועה עם אמירה קוהרנטית

מאת: ביצה עלומה | אוכל טוב | פורסם 04/02/15 13:22 
לחם בעג'ין, מסעדת סנטה קתרינה (צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב)
לחם בעג׳ין של סנטה קתרינה. הו הטאבון | צילום: אפיק גבאי, אוכל טוב
חברים
פעילות
המלצות