
קציצות דגים מרוקאיותלא כולם יכולים להתמודד עם אוכל חריף - אבל מי שכן, נהנה יותר מהחיים. לראייה: קציצות דגים מעולות ברוטב לוהט שיעיפו לכם את הלשוןאלי אוזן|הכי טעים שיש| פורסם24/10/1409:40 ![]() תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת |
המצרכים :מרכיבים:
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1מבשלים את גרגרי החומוס במים חצי בישול (כ-20 דקות) ומסננים. 2הקציצות: מערבבים את כל החומרים למסה אחידה ויוצרים כדורים במשקל 40-50 גרם. 3הרוטב: שופכים את השמן לסיר, מוסיפים שיני שום ופלפל חריף, מטגנים מעט. 4מוסיפים את הפפריקה, הפלפל שאטה, החומוס החצי מבושל והמים. מביאים לרתיחה. 5מוסיפים את הכוסברה ואת קציצות הדגים. 6מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל 7-10 דקות (חשוב מאוד לא לבשל יותר מדי את הקציצות). ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |