אוכל
אוכל

קציצות דגים מרוקאיות

לא כולם יכולים להתמודד עם אוכל חריף - אבל מי שכן, נהנה יותר מהחיים. לראייה: קציצות דגים מעולות ברוטב לוהט שיעיפו לכם את הלשון

|הכי טעים שיש| פורסם09:40
קציצות דגים מרוקאיות (תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת)
תמונת AVI: מתוך הכי טעים שיש, שידורי קשת
Rating:4.292reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

מרכיבים:

  • 300 גרם דג לברק טחון

  • 300 גרם טונה לבנה טחונה
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 100 גרם פטרוזיליה קצוצה
  • 100 גרם כוסברה קצוצה
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1/2 כפית הל טחון
  • 1/2 כפית פלפל שחור טחון
  • 1/2 כפית מלח

לרוטב:

  • 150 מ"ל שמן קנולה

  • 4 שיני שום פרוסות
  • 2 פלפל צ'ילי פרוסים לטבעות
  • 1 כף פפריקה
  • 6 פלפל שאטה (סודניה), שלמים
  • 200 גרם חומוס מושרה למשך לילה, שטוף
  • 150 מ"ל מים
  • 100 גרם כוסברה חתוכה גס

להגשה:

  • לחם ״פועלים״

אופן ההכנה:

1מבשלים את גרגרי החומוס במים חצי בישול (כ-20 דקות) ומסננים.

2הקציצות: מערבבים את כל החומרים למסה אחידה ויוצרים כדורים במשקל 40-50 גרם.

3הרוטב: שופכים את השמן לסיר, מוסיפים שיני שום ופלפל חריף, מטגנים מעט.

4מוסיפים את הפפריקה, הפלפל שאטה, החומוס החצי מבושל והמים. מביאים לרתיחה.

5מוסיפים את הכוסברה ואת קציצות הדגים.

6מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל 7-10 דקות (חשוב מאוד לא לבשל יותר מדי את הקציצות).

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il