אוכל
אוכל
מיני הכי טעים בצקים

סמבוסק בוכרי (גוז'גיז'ה)

מאפה בוכרי ממולא בבשר אנטרקוט, בצל ושומן כבש

|הכי טעים שיש| פורסם11:14
סמבוסק בוכרי (תמונת AVI: mako)
Rating:4.71147reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעתיים
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (30 מנות):

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח לבן
  • 2-3 כפות מיונז
  • 3/4 כפית מלח
  • 2 כוסות מים פושרים

למילוי:

  • 1 ק"ג בשר אנטרקוט, חתוך לקוביות קטנות בגודל חצי ס"מ
  • 6-7 בצלים גדולים, חתוכים דק לפרוסות של חצי ירח או קוביות קטנות
  • 100-150 גרם שומן כבש
  • כפית גדושה של גרגירי כמון
  • קורט כמון טחון
  • קורט מלח
  • קורט פלפל שחור
  • 1/4 כוס שמן קנולה

למאפה:

  • 1 ביצה טרופה
  • שומשום

אופן ההכנה:

1מערבבים את כל חומרי הבצק. מוסיפים מים לפי הצורך - הבצק צריך להיות גמיש, לא דביק ונוח לעבודה.

2מכסים נותנים לבצק לנוח חצי שעה בטמפרטורת החדר (אם מכינים את הבצק במיקסר, אין צורך להניח את הבצק למנוחה). בזמן הזה מערבבים יחד את כל חומרי המילוי, טועמים ומתקנים תיבול.

3מחלקים את הבצק ל-4 כדורים שווים בגודלם.

4מגלגלים את הכדור הראשון לנקניק וחותכים אותו לחתיכות בעובי של 3 ס"מ ומגלגלים לכדורים קטנים.

5פותחים כל כדור לעיגול שטוח – כדאי לשמן קצת את האזור בו פותחים את הכדורים.

6מניחים על כל עיגול קצת מהמילוי (בערך 50 גרם) וסוגרים בצורת משולש / ריבוע / או עיגול. מניחים במגש אפייה על גבי נייר אפייה. חוזרים על הפעולות האחרונות עם שאר הבצק.

7מברישים את המאפים בביצה טרופה ומפזרים מעל מעט שומשום.

8אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות והורד לחום של 160 מעלות למשך 40-50 דקות, עד הזהבה.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il