
עוגת תפוחים בחושה ועסיסיתאם מכינים עוגה בחושה לראש השנה, שתהיה כזאת: עשירה ורכה, טעימה ועסיסית ואפילו פרווה, לשומרים. עדיקוש עם הערבוב הראשון שאתם צריכים לעשות לקראת החג![]() צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל |
המצרכים :לתבנית עגולה בקוטר 24:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. 2מגררים את התפוחים בפומפייה גסה. 3טורפים בקערה את הביצים והסוכר כמה דקות, עד שנוצרת מעין קציפה. מוסיפים שמן וטורפים. 4מוסיפים קמח תופח, קינמון, מלח ווניל וטורפים רק עד איחוד. 5מוסיפים את התפוחים אל הבלילה ומערבבים בעזרת כף. מניחים בצד ל-10 דקות, ומערבבים שוב. 6מוזגים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים 30-40 דקות, או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים. 7מצננים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. עוגת תפוחים עסיסית|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל עוגת תפוחים בחושה|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכללבלוג של עדי -עדיקוש ** העוגה תישמר בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כ-3 ימים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |