אוכל
אוכל

עוגת תפוחים בחושה ועסיסית

אם מכינים עוגה בחושה לראש השנה, שתהיה כזאת: עשירה ורכה, טעימה ועסיסית ואפילו פרווה, לשומרים. עדיקוש עם הערבוב הראשון שאתם צריכים לעשות לקראת החג

|mako אוכל| פורסם07:14
עוגת תפוחים בחושה ועסיסית  (צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל)
צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל
Rating:4.477reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לתבנית עגולה בקוטר 24:

  • 4 תפוחים ירוקים, קלופים
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 2 כפיות קינמון
  • קורט מלח
  • כפית תמצית או מחית וניל
  • אבקת סוכר, לקישוט

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות.

2מגררים את התפוחים בפומפייה גסה.

מתכונים לראש השנה

קינוחים לראש השנה

3טורפים בקערה את הביצים והסוכר כמה דקות, עד שנוצרת מעין קציפה. מוסיפים שמן וטורפים.

4מוסיפים קמח תופח, קינמון, מלח ווניל וטורפים רק עד איחוד.

5מוסיפים את התפוחים אל הבלילה ומערבבים בעזרת כף. מניחים בצד ל-10 דקות, ומערבבים שוב.

6מוזגים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים 30-40 דקות, או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פירורים לחים.

7מצננים, מפזרים אבקת סוכר ומגישים.

עוגת תפוחים עסיסיתעוגת תפוחים עסיסית|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכלעוגת תפוחים בחושה עוגת תפוחים בחושה|צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל

לבלוג של עדי -עדיקוש

ולעמוד האינסטגרם המהמם שלה

** העוגה תישמר בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כ-3 ימים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il