מנות מושחתות חדשות במסעדת גורדוס, חולון

מסעדת גורדוס בחולון מוסיפה לכבוד הקיץ מנות חדשות ומושחתות במיוחד לתפריט: חום יולי אוגוסט - המבורגר עם רול גבינה מותכת על הפלנצ'ה במילוי מק אנד צ'יז ורוטב צ'דר (75 שקלים); פלאפל אטומי - פלאפל קראנצ'י של גבינה בולגרית עם זיתים על המבורגר 220 גרם, עם רוטב פסטו וירקות (75 שקלים); ופנקוטה על סטרואידים - פנקוטה על סירת מרנג עם קצפת, מנגו טרי ורוטב שוקולד לבן ופסיפלורה (65 שקלים).

גורדוס. פארק פרס, חולון. 03-7733366

המגנום בר חוזר לנמל תל אביב

גם השנה יקום בנמל תל אביב המגנום בר, שיגיש שלגוני מגנום מיוחדים, השנה בשיתוף פעולה עם השף יוסי שטרית מהמסעדות קיטשן מרקט ומשייה. בין השלגונים: מגנום אפוגטו - מגנום וניל בציפוי שוקולד מריר המוגש טבול באספרסו; פבלובה פרי יער - מגנום דאבל פרי יער בציפוי שוקולד חלב בתוספת שברי מרנג ורוד ולבן וקולי פירות יער; וטירמיסו Inside/Out - מגנום וניל בציפוי שוקולד מריר בתוספת עוגיית ביסקוטי טבולה בקפה, קרם וניל ואבקת קקאו. הבר יפעל מרביעי הקרוב (24 בחודש) ועד 25 באוגוסט, בראשון עד חמישי בשעות 17:00-23:00 ובמוצאי שבת מ-21:30 ועד חצות.

מגנום בר. רחבת הדק הצפוני, נמל תל אביב

קולקציית מגנום בר 2018 (צילום: יורם אשהיים, יחסי ציבור)
קולקציית מגנום בר 2018 | צילום: יורם אשהיים, יחסי ציבור

תפריט חדש בקאב קם, תל אביב

מסעדת קאב קם, האחות הקטנה של בית תאילנדי, מתחדשת בתפריט קיץ עם מנות כמו לאב נאה - סלט בקר חריף עם חלקי פנים בתיבול איסן, נענע, כוסברה ו"קאו קואה" לצד סטיקי רייס (72 שקלים); סאי הואה - נקניקיית בקר חריפה מצ'אנג מאי (28 שקלים); וסום טאם טאלה - סלט פפאיה על סרטן כחול פריך, שרימפס קריסטל וקריספי סקין (82 שקלים).

קאב קם. לינקולן 11, תל אביב. 03-6889960

מסיבה לבנטינית בסקול יארד, תל אביב

בסקול יארד, המסעדה של "דנון - בית הספר למצויינות קולינארי", תערך היום, חמישי ה-26.7, החל מהשעה 20:00, מסיבת חצר עם מאזטים מהמטבח הערבי המסורתי יחד עם השפית נוף עתאמנה איסמעיל. בין המנות: קבב ברוטב דובדבנים, שרימפס במלוחיה, קובה לבנונית במילוי דג, מועג׳אנת - כיסני בצק ממולאים בגבינה ועוד. המחיר: 95 שקלים ל-2 מנות וקוקטייל, כשאפשר לרכוש מנות נוספות.

דנון. התערוכה 3, נמל תל אביב. 03-7571555

צ'אלנג' סומו במסעדת יומנגס, גבעת ברנר

ביום שלישי 31 בחודש בשעה 17:00 ייערך במסעדת יומנגס אתגר מיוחד: יאמה, לוחם הסומו הכבד ביפן, השוקל 272 קילוגרם, יתמודד מול 4 מתמודדים ישראלים בצ'אנלנג' של יומנגס - אכילת 2.6 קילו בשר (13 קציצות המבורגר), 65 תוספות, 350 גרם צ'יפס ומילקשייק של בן אנד ג'ריס - בתוך שעה. האירוע בהנחיית הקומיקאי דודו ארז.

יומנגס. מתחם צ'מפיון מוטורס, בכניסה לגבעת ברנר

ספיישלים חדשים במסעדת אלגריה, תל אביב

המסעדה הטבעונית אלגריה מחדשת אט אט את כל התפריט שלה, והפעם מתווספות אליו מנות כמו סטייק פולנטה צרוב, בליווי כרישה ושיטאקה בציר יין לבן, שום קונפי ותימין, בליווי גבינת קשיו פלפלים פרוביוטית שהוכנה בתהליך תסיסה ייחודי (42 שקלים); ותבשיל קארי תאילנדי על אטריות שעועית שחורה ובמיה מוחמצת (52 שקלים).

אלגריה. אבן גבירול 165, תל אביב. 03-6136964

פלומרי 29 - מסעדה יוונית חדשה בראש פינה

פלומרי 29 היא מסעדה יוונית חדשה שנפתחה בראש פינה, הנושאת את שמה של העיר פלומרי, מעוז האוזו היווני המפורסם. המיוחד במסעדה הוא שכל המנות, הקוקטיילים וכוסות היין יימכרו בה ב-29 שקלים. בין המנות: עלי גפן ממולאים באורז עם יין וחמוציות; קפטדה - לביבות כרישה וקישואים יווניות; צ'יפס בטטה וגרידת לימון, קבב דג ים וציזיקי; וסופלקי טונה אדומה במרינדה של שווארמה.

פלומרי 29. קניון החאן, ראש פינה. 04-6060166

כרוב ממולא, פלומרי 29 (צילום: גלעד הר שלג, יחסי ציבור)
כרוב ממולא, פלומרי 29 | צילום: גלעד הר שלג, יחסי ציבור

השומר 1 מרחיב את שעות הפעילות ומוסיף מנות חדשות לתפריט, תל אביב

דוכן האוכל השומר 1 של השף נאור כהן מרחיב את שעות העבודה גם באזור הישיבה הסמוך, עד 23:00. בשעות הערב יוגשו גם מנות נוספות כמו פריטו מיסטו דגים קטנים עם מיונז עמבה ולימון (69 שקלים); שייטל צרוב בחלה עם טחינה ובצלים (62 שקלים); וטרטר בקר עם קוביות של פרמזן, חלמון נא וצ'יפס (62 שקלים).

השומר 1. השומר 1, תל אביב

מנות סושי חדשות במסעדות פריים, תל אביב, ראשון לציון ונתב"ג

רשת מסעדות פריים מוסיפה לתפריט רולים חדשים של סושי, כמו רול ארטישוק ירושלמי - עם בס טמפורה, צ'ילי אדום, אספרגוס ואבוקדו בציפוי מיונז והרבה צ'יפס (58 שקלים); טרטר סשימי טונה וסלמון (54 שקלים); כדורי הפתעה יפניים (54 שקלים); ורול שרימפס בזיליקום בטמפורה (62 שקלים).

פופ אפ גלידות זוהרות בחושך ברשת הגלידריות גולדה

מדי יום שני בשעות 19:00-22:00 יעבור בין סניפי גולדה ברחבי הארץ פופ אפ של גלידות זוהרות בחושך בטעמים לימונענע, קוקוס-מנגו, קוקימן ושוקולד לבן ותותים. הגלידות נצבעות בצבע זוהר מוויטמין B, ובסניפים יוקם חדר חושך שבו אפשר יהיה ליהנות מהן. עדכון לגבי תאריכי הפופ אפ בכל סניף אפשר יהיה למצוא בעמודי הפייסבוק והאינסטגרם של הרשת.

לעמוד הפייסבוק

גלידה זוהרת בחושך, גולדה (צילום: אפיק גבאי,  יחסי ציבור )
גלידה זוהרת בחושך, גולדה | צילום: אפיק גבאי, יחסי ציבור

מנות חדשות ברשת Si Cafe

רשת Si Cafe מוסיפה לכבוד הקיץ לתפריט מנות כמו סלט סלק וגבינת עיזים - גבינת עיזים, קוביות סלק וחסה סלנובה, עדשים שחורות, עגבניות מיובשות, שעועית עדינה ושברי פקאן סיני (49 שקלים); ‏‏סלט סלק ועדשים שחורות - קוביות סלק, עדשים שחורות ואגוזי מלך, על מצע של נענע ולבנה (25 שקלים); ופולו ורדה - חזה עוף בגריל עם כרוב לבן, קייל, חסה סלנובה, קינואה אדומה, רוקט, נענע, מלפפון, בצל ירוק ואגוזי מלך (49 שקלים). 

ערבי דגים בימי שני בוניה ביסטרו, חיפה

מסעדת וניה ביסטרו בעיר התחתית בחיפה תקיים במהלך הקיץ, בכל יום שני מ-18:00, ערב דגים ופירות ים עם הופעות אורח מתחלפות. בין המנות: מולים ניו-זילנדיים מארינייר (36 שקלים ל-100 גרם); דגים שלמים (92 שקלים); סשימי טונה אדומה ותאנים (52 שקלים); וסביצ'ה מקסיקו סטייל (52 שקלים).

וניה ביסטרו. שער פלמר 1, חיפה. 04-6716272

קבלת שבת של חגיגת טאפאס בויקי כריסטינה, תל אביב

מהשבוע ועד סוף אוגוסט יחגגו במסעדת ויקי כריסטינה קבלת שבת בימי שישי בשעות 16:00-18:30, עם מבצע של 1+1 על אפרול שפריץ וטאפאס שונים ב-25 שקלים.

ויקי כריסטינה. מתחם התחנה, נווה צדק, תל אביב. 03-7367272

הלובי - מסעדה חדשה בחלל בר הדרמה, תל אביב

בחלל המשולש של בר הדרמה התל אביבי נפתחת מסעדת הלובי אחרי כמה שבועות הרצה. בין המנות בתפריט: צ'יינה טאון נאגטס - קוביות עוף מצופות ומטוגנות בגלייז חריף מתוק (36 שקלים); סלט עגבניות חריף עם זיתי קלמטה וגבינת טולום (45 שקלים); וקלמרי קליספרה ברוטב נענע ורוטב אסייתי חריף (43 שקלים). 

הלובי. נחלת בנימין 52, תל אביב. 054-7205899