אוכל
מגזין סוף השבוע

יש חיים בעיר התחתית

יש מסעדה טובה בחיפה וקוראים לה וניה ביסטרו, שמצליחה לשמר את מסורת האוכל המפוארת של העיר, אבל גם מצליחה לחדש מנגד. ומה נגיד לכם, ביצה עלומה כל כך נהנה שם, שהוא שוקל לתת לאחת המנות את מפתחות העיר

מאת: ביצה עלומה | מגזין mako | פורסם 22/09/14 12:18 
וניה ביסטרו (צילום: רועי כהן, יחסי ציבור)
וניה ביסטרו. לפתוח מסעדה חדשנית בחיפה זה מעשה נועז | צילום: רועי כהן, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות