אוכל
מגזין סוף השבוע

"במסעדנות אין דבר כזה קל": ראיון עם יוסי שטרית

השף יוסי שטרית לא נרדם בלילה אם הוא לא מרגיש שהוא משתפר. כנראה שככה מצליחים לשמור על מסעדות מלאות, לנהל חיי משפחה עשירים בהוד השרון, לתעד את החיפוש אחר האוכל הישראלי בספר צילומים מתהווה וגם לפתוח מסעדה - משייה - שתביא את המטבח המקומי לשיאים חדשים. כמו מה? כמו מקרון כרובית וטחינה, למשל

ריטה גולדשטיין | אוכל טוב | פורסם 24/06/15 13:24 
משיה סטייק (צילום: דן פרץ, יחסי ציבור)
סטייק במשייה. "תמיד חיכיתי שמישהו יבוא ויגיד לי להתחבר לאדמה ולשורשיות שלי" | צילום: דן פרץ, יחסי ציבור
חברים
פעילות
המלצות