
המצרכים (6 מנות):מרכיבים:
לסלט:
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-230 מעלות. מניחים את הבטטות שלמות ולא מקולפות על תבנית, וצולים בתנור במשך כ-40 דקות עד שהן רכות לחלוטין. מצננים ומקלפים. 2הסלט: בקערה מערבבים את כל העשבים ביחד עם הצנון והבורגול. 3הרוטב: מערבבים יחד את כל המרכיבים לרוטב אחיד. 4מוסיפים לקערת הסלט את הרוטב. 5ההגשה: מניחים בצלחות אישיות את הבטטה על הצלחת כמצע, מזלפים טחינה, ומניחים כמות נדיבה מהסלט במרכז הצלחת. * המתכון באדיבות bariba, מטבח מודרני ובריא בנמל תל אביב. >> איך מרדדים בצק בלי לעשות בלגן?>> מתוקים שלי: עוגיות שוקולד לבן ופקאן![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |