
גלידת בננות, שוקולד ואגוזים טבעוניתבננות בשלות שהוקפאו הן הבסיס המושלם לגלידה ביתית טרייה שמכינים בצ'יק צ'ק. אין בה מוצרי חלב, היא טבעונית, פרווה ובריאה מכל הכיוונים. אז תכינו אותה עוד היום?
צילום: אורי שביט, mako אוכל
|
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1 מניחים את הבננות הקפואות במעבד מזון. מוסיפים את משקה האגוזים או את חלב הסויה והשוקולד, ומעבדים עד לקבלת גלידה סמיכה וחלקה. 2 מוסיפים את האגוזים הקצוצים, מערבבים בעזרת כף ומגישים מיד. >> לכל המתכונים הטבעוניים שלנו * המתכון באדיבות אלפרו
|