
סלט מלפפונים ואבוקדואפילו שקיץ, אין באמת בעיה למצוא אבוקדו טוב, אז שום תירוץ לא לנסות את הסלט המעולה הזה: רוטב עם טאץ' אסייתי, מלפפון פריך, קצת חריף, קצת חמוץ, קצת מתוק ובעיקר טעים בטירוף. מבחינתנו לפתוח ככה כל ארוחה |
המצרכים :לרוטב:
לסלט:
אופן ההכנה:1 מתחילים בהכנת הרוטב (אנחנו רוצים שהרוטב יחכה לסלט ולא ההפך, כדי לא לקחת סיכונים שהאבוקדו ישחיר): מערבבים בקערה את כל המרכבים עד לאיחוד. 2 מעבירים לקערה גדולה את כל חומרי הסלט, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים.
סלט מלפפונים ואבוקדו | צילום:
יעל קצב, mako אוכל
לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון!
|