
עוגת סילאן טבעוניתמשתדלים להפחית במוצרים מן החי? עוגת סילאן טבעונית (וגם פרווה) היא התחלה מצוינת, מבושמת וטעימה במיוחד. מערבבים, יוצקים לתבנית וקדימה לתנור![]() צילום: דניאל לילה, על השולחן |
המצרכים :מרכיבים:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית. 2מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון, ציפורן וג’ינג’ר בקערה גדולה. 3מערבבים בקערה אחרת רסק תפוחים, שמן קנולה וסילאן. 4יוצקים את תערובת הסילאן לתערובת הקמח ומערבבים לתערובת אחידה. יוצקים לתבנית ומחליקים. 5אופים 35-30 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. 6העוגה הטבעוניתתישמר מכוסה מחוץ למקרר עד 3 ימים. >> חוגגים? טיפים לקישוט עוגה![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |