אוכל
אוכל
מתכונים טבעוניים

עוגת סילאן טבעונית

משתדלים להפחית במוצרים מן החי? עוגת סילאן טבעונית (וגם פרווה) היא התחלה מצוינת, מבושמת וטעימה במיוחד. מערבבים, יוצקים לתבנית וקדימה לתנור

|על השולחן| פורסם14:05
עוגת סילאן טבעונית (צילום: דניאל לילה, על השולחן)
צילום: דניאל לילה, על השולחן
Rating:425reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

מרכיבים:

  • 420 גרם (3 כוסות) קמח רגיל

  • 100 גרם (1/2 כוס פחות 2 כפות) סוכר חום כהה
  • 3 כפיות אבקת אפייה
  • 1 כפית גדושה קינמון
  • 1/2 כפית ציפורן טחון
  • 1/2 כפית ג’ינג’ר טחון (לא חובה)
  • 1½ כוסות רסק תפוחים ממותק
  • 180 מ”ל (3/4 כוס) שמן קנולה
  • 180 מ”ל (3/4 כוס) סילאן

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית.

2מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון, ציפורן וג’ינג’ר בקערה גדולה.

3מערבבים בקערה אחרת רסק תפוחים, שמן קנולה וסילאן.

4יוצקים את תערובת הסילאן לתערובת הקמח ומערבבים לתערובת אחידה. יוצקים לתבנית ומחליקים.

5אופים 35-30 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.

6העוגה הטבעוניתתישמר מכוסה מחוץ למקרר עד 3 ימים.

>> חוגגים? טיפים לקישוט עוגה
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il