אוכל
אוכל
מתכונים ללא סוכר

פירות יבשים מקורמלים (טנזיה)

מנה מרוקאית קלאסית, מתקתקה ופריכה, שכדאי להגיש עם קוסקוס

|סוגת| פורסם08:56
פירות יבשים מקורמלים (טנזיה) (צילום: נועם דוד, סוגת)
צילום: נועם דוד, סוגת
Rating:4.3468reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 10 תאנים יבשות (דבלים)
  • 10 משמשים מיובשים
  • 10 שזיפים (מגולענים) מיובשים
  • 100 גרם צימוקים
  • 2 בצלים
  • 1 כף סילאן
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 150 גרם אגוזי מלך

אופן ההכנה:

1חותכים את כל פירות היבשים לרצועות בעובי של 2-3 ס"מ.

2מקלפים וחותכים את הבצל לרצועות דקות.

3מטגנים את הבצל עד הזהבה.

4מוסיפים את הפירות היבשים, הסילאן, הפלפל השחור הגרוס והקינמון ומערבבים.

5מוסיפים 1/4 כוס מים, מנמיכים את האש ומצמצמים את הרוטב.

6מקפיצים את אגוזי המלך וכשהרוטב כמעט מוכן מוסיפים אותם אליו.

7מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על האריזה, ומגישים ביחד.

* המלצה: ניתן להוסיף בזמן ההגשה שקדים ו\או פיסטוקים.

המתכון באדיבות סמדי בומבה לסוגת, המשיקה את סדרת הקוסקוס החדשה

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il